Information till nybörjare

Man tränar i lediga kläder, helst utan metaller (d v s dragkedjor, smycken, klockor etc. ), för att undvika att barnen gör sig illa, eller repar mattorna. Vi tränar barfota men får/bör ha sockar på sig om man har någon fotsmitta. Ha gärna med vattenflaska.

Träningen börjar med upprop och lite försnack och sedan kör vi igång med uppvärmning och teknikövningar.

Barnen tränar alla tisdagar (nybörjare) eller torsdagar (fortsättare) utom lovdagar fram till jul-, eller sommaruppehåll.

Träningen kostar 1000 kronor per termin och detta betalas in på klubbens plusgirokonto: 237304-1 eller med swish 123 468 94 93 (+3 kr). Det är viktigt att ange Sektion, Namn och Personnummer (minst 6 siffror) vid inbetalning. Sista inbetalningsdatum är den 30e september för höstterminen och den 28e februari för vårterminen.

Dräkt

Den första terminen går det bra att träna i vanliga kläder, men så snart barnen bestämt sig för att fortsätta träna kan man köpa dräkt till förmånliga priser genom klubben. Vi tar 350:- för dräkten (alla bälten ingår). Det går dock bra att träna i vanliga kläder fram till gradering.

Man betalar in enligt ovanstående men märker betalningen med DRÄKT Namn och Sektion (t ex. Dräkt Anna Panna Budokidz). Sedan visar man upp ett kvitto på inbetalningen till instruktören.

Barnen växer snabbt i den här åldern och det finns en marknad för begagnade dräkter. Den handeln får ni dock ordna med själva.

VÄL MÖTT!