Gradering och Läger

Budokidzen brukar avsluta varje termin med träningsläger, gradering och ett stort BANZAI! Nytt från 2015 är också BanZaikidZ sommarläger (se rapport nedan).

Banzaikidzcamp 2016

Det andra sommarlägret för kidzen gick av stapelt i månadsskiftet juni-juli. Ett mycket roligt läger då man exempelvis fick lära sig vad man kan göra med sina tenuguis, att ninjor kan kasta vattenballonger och att vara helt tyst i flera timmar.

Gradering/Läger VT16

Största lägret hittills med nära 80 barn på mattan, samtidigt! Också den bästa lägerträningen hittills. Alla kidz gjorde verkligen sitt allra allra bästa. Så himla bra jobbat Budokidz och grattis till era nya grader!

banZaikidZcamp 2015

Terminen avslutas med ett fantastiskt roligt sommarläger. Mycket träning och andra roliga aktiviteter som ninjastig, filmkväll, sayonaraparty mm. Vi har tränat och fikat mellis med hopbundna händer, förbundna ögon och alldeles alldeles tyssssssta! Fullt ös i dojon med kidz, familj, vänner och instruktörer. Nedan är några bilder från lägret.

Graderingsläger i nya dojon HT2014

WOW vilket läger!!! Nära 60 barn på mattan och jag vet inte hur många föräldrar. Det var fantastiskt att se. Den nya dojon rymmer massvis av människor.

Avslutning VT 2012

Stolta instruktörer låter meddela att vi haft den första grönbältesgraderingen i Budokidz. Sju stycken som nu tränat i tre år sedan vi startade upp Budokidzen, tog sin tredje grad. Många gick till första (gul) och andra (orange) grad. Examinator var Johan Isberg, 3 dan karate. De barn som deltog i lägret gjorde även en imponerande uppvisning.

Julläger HT2011

Budokidzens läger gick jättebra med mycket träning och skoj. Det hela avslutades med en superfin uppvisning och gradering med examinator Michael Söderkvist.

Uppvisning och gradering VT2011

Vårterminen avslutas med ett uppvisnings- och graderingsläger. Budokidzen gjorde mycket bra ifrån sig. Examinatorer var Johan Isberg, 3 Dan Karate, och Ola Sunding, 3 Dan Jujutsu. De var mycket imponerade över barnens tekniker och framförallt deras budospirit. Barnen visade stort fokus och fin respekt!

Graderingsläger VT2010

Den allra första kullen med Budokidz graderar. Examinatorer är Michael Söderkvist, 7 Dan Karate, och Kent Edman, 3 Dan Jujutsu. Kidzen uppvisade fina tekniker med stort fokus, och att de lärt sig om den viktigaste av budons grundprinciper: Respekt. Respekt till er Budokidz!

Banzai, efter gradering VT16

Banzaikidzcamp 2015 avslutas förstås också med ett stort BANZAI!

En lång radda med kidz HT2014

Budokidzgruppen bara växer och växer

Den traditionella BANZAI-bilden

BANZAI