FAQ

Här är svar på de vanligaste frågorna som vi får till Budokidz...

Vi får många mail av Budokidzföräldrar och blivande Budokidzföräldrar och besvarar mail i den mån vi kan och hinner, men vi har tyvärr begränsat med tid att lägga på mailen. Vi hoppas dock att denna sida ska kunna hjälpa några av er med några svar.

När och hur betalar man in medlemsavgiften?

Varje vår och höst betalar man medlemsavgiften. Budokidzen betalar 1000:- per termin (100:- medlemsavgift och 900:- träningsavgift). Avgiften betalas in till postgirot 237304-1 eller på vår SWISH 123-468 94 93. Märk betalningen barnets NAMN, SEKTION och PERSONNUMMER. OBS, man gör en inbetalning per person (om man är flera i familjen som tränar).

Sista inbetalningsdag är den sista i februari månad för vårterminen, samt den sista i september månad för höstterminen.

Var beställer man dräkt och hur betalar man?

Klubben säljer dräkter till förmånliga priser. Dräkten kostar 350:- och betalas in till postgirot 237304-1 eller på vår SWISH 123-468 94 93. För Budokidz ingår alla grader (d v s nya bälten).
Prata med en instruktör för att kolla storlekar. Betala in och märk betalningen med NAMN, SEKTION och DRÄKT. Visa betalningsbekräftelse. Hämta ut dräkt.

Måste barnen ha dräkt?

Nej, det går bra att träna i vanliga mjuka kläder under den första terminen. Sedan är det bra om man köper dräkt då tekniker kräver lite hårdare tag i kläder och bälte. När barnen graderar är det förstås roligt för dem att ha ett bälte då detta representerar den grad de har. Det första bältet får man till dräkten, övriga bälten ingår i medlemsavg.

Hur länge måste barnen köa för att få komma med i Budokidz?

Budokidz har intag efter en särskild kölista. Då sökandetrycket är mycket högt måste vi ibland stänga ned listan för att kötiderna inte ska bli orimligt långa. I dagsläget ska man därför inte behöva vänta i mer än ett år.

Får barnen prova på innan de bestämmer sig?

Självklart får barnen prova ett par veckor.

Får föräldrarna titta på träningarna?

Ja, under de första veckorna går det bra att föräldrarna är med. Men då träningsytorna är små och barnen är många ser vi sedan helst att ni lämnar och hämtar.

Måste man ställa upp skorna på hyllan?

Ja! Eller åtminstone rada upp dem på golvet om de inte får plats på hyllorna
(och ja det är en fråga som är skapad av instruktörerna ;p).