BUDOKIDZ

Budokidz är träning för barn som går i årskurs 1-4. Budo är ett samlingsnamn för de japanska kampsporterna och i Budokidz får man genom olika övningar och lekar lära sig om några av Budons viktigaste principer som grundas på respekt, vilja, disciplin och kunskap.

KÖLISTA

Nu är kölistan till budokidz öppen igen. Välkommen med din ansökan!

BUDOJAG

Budojag är träning för barn/ungdom i skolåldern. Träningen anpassas barnets behov och passar barn som har större behov av stöd och hjälp.

MINIBUDO

Minibudo är träning för förälder tillsammans med barn i åldrarna från det att barnet kan gå, klättra, klänga och följa enklare instruktioner, till det att man inte längre orkar lyfta sitt barn (max 7 år). Träningen baseras på budoprinciper och enklare tekniker men har huvudfokus på rörelseglädje tillsammans.

Nyheter


BudoKidz : KÖLISTA ONLINE

Nu är kölistan ÖPPEN igenBudoKidz : FAQ

Här är svar på de vanligaste frågorna som vi får till Budokidz...BudoKidz : Minibudo HT 18

Vi återkommer med start för minibudon i vår, bevaka denna sida! Ta med ditt barn och prova på Budons rörelseglädje med oss!BudoKidz : Budokidz terminstart VT -18

Vi startar vårens träning den 16 januari med nybörjare och första fortsättare på tisdag och övriga på torsdag den 18 januari kl 17.00. Mail kommer angående gruppfördelning innan.
Bo och AnnaMinibudo, söndagar kl 16.00. Föräldrabarn träning start 10/9!