BUDOKIDZ

Budokidz är träning för barn som går i årskurs 1-4. Budo är ett samlingsnamn för de japanska kampsporterna och i Budokidz får man genom olika övningar och lekar lära sig om några av Budons viktigaste principer som grundas på respekt, vilja, disciplin och kunskap.

INTAG

Eftersom sökandetrycket till Budokidz är högt har vi intag efter en särskild kölista. Vi har nu stängt registreringen till kölistan för att barnen inte ska behöva vänta för länge innan de kommer in.

BUDOJAG

Budojag är träning för barn/ungdom i skolåldern. Träningen anpassas barnets behov och passar barn som har större behov av stöd och hjälp.

MINIBUDO

Minibudo är träning för förälder tillsammans med barn i åldrarna från det att barnet kan gå, klättra, klänga och följa enklare instruktioner, till det att man inte längre orkar lyfta sitt barn (max 7 år). Träningen baseras på budoprinciper och enklare tekniker men har huvudfokus på rörelseglädje tillsammans.

Nyheter


BudoKidz : Minibudo HT 17

Vi startar vår föräldrabarn träning söndag den 10 sept kl 16.00-17.00. Ta med ditt barn och prova på Budons rörelseglädje med oss!BudoKidz : Budokidz terminstart HT -17

Vi startar höstens träning den 5 september med nybörjare och första fortsättare på tisdag och övriga på torsdag den 7 september kl 17.00. Mail kommer angående gruppfördelning innan.
Bo och AnnaBudoKidz : KÖLISTA ONLINE

Det är många barn på kö för närvarande. För att köerna inte ska bli alltför långa stänger vi ned registreringen vissa perioder. Håll koll på hemsidan för att se när vi öppnar registreringen igen.BudoKidz : FAQ

Vanliga frågor om BudokidzMinibudo, söndagar kl 16.00. Föräldrabarn träning start 10/9!